Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο τερατώδες μας e-shop!

 

Με μερικά κλικ τα εξωφρενικά πρωτότυπα τερατάκια μας, δημιουργήματα της ομάδας μας στη TheGreekImp, θα έρθουν στην πόρτα σας.

Κρατώντας τα στα χέρια σας θα νιώσετε το 100% προπλυμένο ημιραφιναρισμένο ring-spun βαμβάκι τους, την ακρορραφή στο 145g/m² ύφασμά τους καθώς και τα ανθεκτικά τυπώματα μεταξοτυπίας με τα ζωηρά χρώματα.

Φορώντας τα θα καταλάβετε την άνετη γραμμή τους, χωρίς πλαϊνές ραφές, τον στρογγυλό λαιμό 2-ply και τον γιακά από 1x1 rib με ελαστίνη για να φοριέται χωρίς να φθείρεται!

 

Θέλουμε να γνωρίζετε:

Προσλάβαμε τους καλύτερους φωτογράφους και χρησιμοποιούμε επαγγελματικούς φωτογραφικούς φακούς για την αποτύπωση των χρωμάτων, ωστόσο λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί πάντα να υπάρχει μια απόκλιση στα χρώματα δεδομένων των ρυθμίσεων στον κάθε υπολογιστή.

Οι αποστολές μας γίνονται απ' τα ΕΛΤΑ και συνοδεύονται από κωδικό εντοπισμού ώστε να αποκλείεται το ενδεχόμενο απώλειας.

  

Πολιτική Επιστροφών: Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι απ' το προϊόν που θα παραλάβετε, έχετε δικαίωμα επιστροφής αυτού εντός 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε κι εφόσον δεν εχει χρησιμοποιηθεί. Σ' αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν εσάς, ενώ σας επιστρέφεται εξ ολοκλήρου το ποσό που δαπανήσατε για την αγορά και την αρχική αποστολή. Γι' αυτό σας προτρέπουμε πριν τις αγορές σας να συμβουλεύεστε το Μεγεθολόγιό μας!

 

 

 
FaLang translation system by Faboba
Google+
alphabank